Sosyal Medya

Güncel

Akşener: Kongremiz pazar günü saat 10’da başlayacak

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, olağanüstü kurultay için Gemerek Mahkemesi'nin aldığı tedbir kararının kaldırılmasının ardından kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı.



MHP Genel BaÅŸkan adayı Meral AkÅŸener, olaÄŸanüstü kurultay için Gemerek Mahkemesi'nin aldığı tedbir kararının kaldırılmasının ardından kiÅŸisel Twitter hesabından bir açıklama yaparak, “OlaÄŸanüstü Kongremiz, Ankara Anadolu Otel EsenboÄŸa kongre salonunda 15 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da yapılacaktır” dedi. AkÅŸener'in avukatı UÄŸur Tarhan da Twitter'dan, "Ankara icra adliyesinde kavga etmemiz gerekecekse ederiz, herkesi uyarıyorum" açıklamasını yaptı.

Ankara 2. Ä°cra Mahkemesi, Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) olaÄŸanüstü kurultay toplanmasına iliÅŸkin Gemerek Sulh Hukuk Mahkemesi'nin koyduÄŸu tedbir kararının kaldırılmasına yönelik itirazı kabul etti. Ancak Devlet Bahçeli yönetimi, icra mahkemesinin kararının "hukuksuz olduÄŸunu" savunarak, "Gemerek ve Tosya mahkemeleri tarafından verilen ihtiyati tedbir kararlarının aynen devam ettiÄŸini" öne sürdü. Genel Merkez'in avukatı Yüce Bulut, "Mahkeme tarafından Ankara ValiliÄŸi’ne doÄŸrudan yazı yazılarak tedbir kararı için gereÄŸinin yapılması talep edilmiÅŸtir. Güvenlik güçleri yasal olmayan bu kongreyi önlemek için gerekli tedbirleri alacaktır" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.